Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Termeni si Conditii

Versiunea 1.1 – actualizat la data de 15 Iunie 2018

1. Informatii Generale

Site-ul web Promotech.ro este proprietatea Promotech SRL, cu sediul in Buzau, judet Buzau, avand C.I.F. RO 16168656, numit in continuare Site(-ul).

Tel: (+40) 74 981 78 98
Email: contact@promotech.ro

2. Acceptarea conditiilor

Prin accesarea acestui Site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

3. Descrierea serviciilor

Site-ul pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

4. Proprietatea Intelectuala

Continutul acestui Site sunt proprietatea Site-ului si este protejat prin legislatia romana cu privire la drepturile de autor in vigoare.
Nu puteti copia, reproduce, adapta, utiliza in opere derivate continutul Site-ului fara un acord scris.
Puteti folosi informatiile Site-ului numai in scopuri legale.

5. Neangajarea raspunderii

Site-ul nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
Site-ul nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. Site-ul nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
Site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
Site-ul nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.
Toate informatiile prezente pe Site (inclusiv recomandarile) au doar rol informativ si nu reprezinta sugestii de investitii, in consecinta orice dauna (directa, indirecta sau de orice alta natura) rezultata ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site, nu poate fi imputata Site-ului. Site-ul poate adauga, modifica sau scoate continut din cadrul site-ului fara o notificare prealabila.

6. Reguli generale

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

7. Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

Site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

8. Suspendarea accesului

Site-ul poate fara nici o notificare prealabila sau alta formalitate sa suspende accesul utilizatorilor la continutul sau.

9. Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.Contactati-ne pentru o oferta personalizata.